2022 Toki İstanbul başvuruları Yarın başlıyor!

Kategori: - - 12:34

Toki Başakşehir Hoşdere

TOKİ İstanbul’da Başakşehir ilçesinde sınırlı sayıda konut satışı başlattı! Toki İstanbul başvuruları yarın başlıyor. Toki İstanbul konut satışı Başakşehir ilçesinde toplam 62 adet konutun kuralı satışı için başvuru almaya başlayacak. TOKİ İstanbul Başakşehir konut satış fiyatları ve ödeme seçenekleri neler?

İstanbul’da Başakşehir ilçesi sınırları içerisinde Hoşdere ve Kayabaşı konut projelerinde yer alan sınırlı sayıdaki TOKİ konutları için kura yöntemiyle satış başvuruları alınmaya başlanıyor. Fırsat niteliğinde ucuz Toki konut satışı resmen başlıyor. Peki TOKİ İstanbul Başakşehir konutları daire fiyatları kaç liradan başlıyor, vade ve ödeme seçenekleri neler? TOKİ konutlarına başvurular nasıl yapılır? İşte TOKİ’nin 2022 yılı ilk satışlarından biri olan Başakşehir konut başvuru ayrıntıları.

Toki İstanbul başvuruları

İstanbul Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye’nin dört bir tarafında uygun şart ve koşullarda fırsat niteliğinde ucuz konut satışını sürdürüyor. bu kapsamda İstanbul’da ev sahibi olamamış vatandaşlar için yeni bir satış kampanyası sınırlı daireler için başlatıldı. TOKİ tarafından toplam 62 adet konut için satış başvurusu başlatıldı. Ev hayali kuran İstanbulluları yakından ilgilendiren TOKİ satış haberinin ayrıntıları belli oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul, Başakşehir Hoşdere 344 Konut Projesi kapsamında yer alan 14 adet 2+1 konut ve 44 adet 3+1 konut, 22. Bölge 862 Konut Projesi kapsamında yer alan 2 adet 2+1 konut ve 2 adet 3+1 konut olmak üzere toplam 16 adet 2+1 ve 46 adet 3+1 konut satışa sunulacaktır.

Toki İstanbul başvuruları

İstanbul Başakşehir Hoşdere ve Kayabaşı’nda inşa edilen 2+1 ve 3+1 nitelikli 62 konut, kuralı satışa sunulmuştur. Başvurular: 10 Ocak – 21 Ocak 2022 tarihleri arasında 2 Bin TL peşinat ile yapılabilecek. TOKİ Başakşehir ve Kayabaşı için başvuru yapmak isteyenler, T. Halk Bankası’nın İstanbul İli Şubeleri ve e-devlet aracılığı ile (e-devlet başvuruları 20 Ocak 2022’de sona erecektir.) gerçekleştirebilecekler. TOKİ tarafından satışa sunulan evler arasında en düşük fiyat 622 Bin TL’den başlangıç gösteriyor. Projedeki en pahalı evin satış fiyatı ise 997 Bin Lira olarak belirlendi. En düşük ve en yüksek fiyatlar ile alternatifli ödeme koşulları aşağıda sunulmaktadır.


Toki Hoşdere Konutları için Tüm Ayrıntılar


KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvuruları 10 Ocak tarihinde başlayacak olan TOKİ Başakşehir konutları için kura çekilişi ne zaman yapılacak belli oldu. Konuyla ilgili edinilen bilgiye göre, TOKİ Başakşehir konut başvurularının alınması sonrasında, Kura İdare binasında 02 Şubat 2022 tarihinde, canlı olarak sosyal medya hesapları ve web sayfasında yayınlanacaktır.

Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 09 Şubat 2022 – 18 Şubat 2022 Yedek Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 24 Şubat 2022 – 25 Şubat 2022 Detaylı satış fiyat ve koşulları Türkiye Halk Bankası A.Ş. şubelerinde ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının web sayfası (www.toki.gov.tr) aracılığıyla duyurulmaktadır.

Etiketler:, , ,