Vadişehir Başakşehir Teslim Tarihi Nisan 2017

Kategori: - - 09:13

Vadişehir

İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir Başakşehir 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor.

Değeri 100 milyar doları bulan mega projelerin çevrelediği Başakşehir; tamamlandığında 5000 yatak kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük sağlık kenti olacak olan Şehir Hastanesi, yapımı devam eden 380.000 metrekarelik Şehir Parkı ve 60.000 metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na ev sahipliği yaparak, yeni İstanbul’un yeni merkezi olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor.

Vadişehir Başakşehir daire seçenekleri

2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatiflerinin yer aldığı Vadişehir Başakşehir projesinde dairelerin alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor.

Vadişehir Başakşehir’de fiyatlar…

2 oda 1 salon daireler 540 bin lira ile 678 bin lira, 3 oda 1 salon daireler ise 662 bin lira ile 897 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Vadişehir Başakşehir sosyal olanaklar

Yeni İstanbul’un yeni simgesi Başakşehir’in en iddialı projesi olan Vadişehir ile hayat buluyor. Mimarisiyle, konforuyla, manzarasıyla, çok özel ayrıcalıklarıyla Vadişehir, sizi tam hayalinizdeki yaşama davet ediyor. Vadişehir’in sosyal olanakları arasında; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, koşu ve yürüyüş yolları, fitness salonu, Türk hamamı ve sauna yer alıyor.

Vadişehir Başakşehir teslim tarihi

Mimarisi, konforu ve manzarasıyla da dikkatleri üzerine çeken Vadişehir’de teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Etiketler:, ,

Bir yanıt yazın